• 19.06.2024 -
  • Sää: 18.06°C
Julkaisija: Julkaistu: 03.07.2019 11:44

Pääomasijoittaja lähti tukemaan laitilalaisen HeGo Oy:n kasvua

Aboa Venture Management Oy:n hallinnoima Kasvattajarahasto Ky on tehnyt pääomasijoituksen Laitilassa toimivaan HeGo Oy:öön. Yhtiön pääomistajina jatkavat Juha Henttunen ja Markus Gottschalk. Sen budjetoitu liikevaihto on 2,5 miljoonaa euroa ja yritys työllistää 10 henkilöä.

Pääomasijoitus vauhdittaa HeGo Oy:n pyrkimystä kasvaa merkittäväksi teollisuuden laiterakennus-, asennus- ja kunnossapitoyritykseksi. HeGo Oy on perustettu keväällä 2019. Yhtiön kotipaikka ja toimitilat sijaitsevat Laitilassa. Asiakasprojektit vievät yrityksen työntekijät eri puolille kotimaata ja Eurooppaa.Aboa Venture Management Oy:n hallinnoima Kasvattajarahasto Ky on tehnyt pääomasijoituksen Laitilassa toimivaan HeGo Oy:öön. Yhtiön pääomistajina jatkavat Juha Henttunen ja Markus Gottschalk. Sen budjetoitu liikevaihto on 2,5 miljoonaa euroa ja yritys työllistää 10 henkilöä.

Pääomasijoitus vauhdittaa HeGo Oy:n pyrkimystä kasvaa merkittäväksi teollisuuden laiterakennus-, asennus- ja kunnossapitoyritykseksi. HeGo Oy on perustettu keväällä 2019. Yhtiön kotipaikka ja toimitilat sijaitsevat Laitilassa. Asiakasprojektit vievät yrityksen työntekijät eri puolille kotimaata ja Eurooppaa.

Lähde: Länsi-Suomi

Lähde: Länsi-Suomi


Kommentointi (0)

Vastaa

Tulevat tapahtumat

Lisää tapahtumia