• 01.12.2023 -
  • Sää: -4.94°C
Julkaisija: Admin Julkaistu: 20.09.2023 10:15

Kotipesä Laitilaan ja vuoden muna kaupan päälle

Laitilan kaupunki uudistaa omakotitalotonttiensa valikoimaa. Kasitien varressa sijaitsevalle Laessaaren rauhalliselle asuinalueelle on tullut myyntiin 24 uutta reilunkokoista tonttia. Lähitulevaisuudessa myös suosittu Kotoharjun asuinalue saa laajennuksen ja kokonaan uusi asuinalue avataan Kodjalan kylään.

Laessaaren uudesta asuinalueesta odotetaan viihtyisää, vehreää ja omaleimaista kokonaisuutta, jossa on tilaa myös yksilöllisille ratkaisuille. Alueen tontit ovat reilun kokoisia ja puutarhat antavat lämpimään ilmansuuntaan päin. Laessaari sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien päässä. Autoilija pääsee kasitielle parissa minuutissa ja keskustan palvelut, koulut ja päiväkotikin ovat kävely- tai pyörämatkan päässä.

”Laessaaren valtakunnallisesti arvokas viljelymaisema tarjoaa elämälle kauniit puitteet. Uusi asuinalue rajautuu viljapeltoihin, puistoalueeseen ja historialliseen Sirppujokeen. Oman viehätyksensä tuo myös Laessaaren lehtipuupuistikko, tammet ja suojellut pähkinäpuupensaat. Täällä on mukava katsella vuoden ajan vaihtumista peltomaisemassa, ja retkeillä ja leikkiä lähiluonnossa,” kertoo Lauri Kattelus, Laitilan kaupunginjohtaja.

Laitilan kaupunki houkuttelee tontinostajia paitsi edullisella hintatasolla ja reilunkokoisilla tonteilla myös kaupungille omaleimaisella elintarvikkeella. Vuoteen 2024 mennessä Laessaaresta tontin ostanut perhe saa kaupanpäällisiksi vuoden munat lähellä sijaitsevalta kananmunatilalta. ”Uudet laitilalaiset pääsevät heti uuden kotikaupungin makuun. Laitilassa tuotetaan edelleen suuri osa suomalaisista kananmunista”, Kattelus sanoo.


Kommentointi (0)

Vastaa

Tulevat tapahtumat

Lisää tapahtumia